Una de les set obres espirituals de misericòrdia ens convida a pregar pels vius i pels difunts. La santa Missa és la renovació del sant sacrifici de Crist a la Creu, on Jesús va donar per Amor la seva vida per cadascú de nosaltres.

Encarregar una missa és la millor forma que tenim de resar per qui estimem i hem estimat, ja que la missa és oració i amor. L’Eucaristia és l’acte d’Amor més sublim i sant que es celebra tots els dies a la terra.

Oferir la santa missa per algun motiu o persona, és una bonica tradició molt antiga. Són moltes les raons per les quals es pot oferir una missa. Des de sol·licitar una gràcia particular, demanar per la salut d’un malalt, donar gràcies per la intercessió d’un beat o sant i, per descomptat, pel descans en pau d’un ésser estimat.

Com be ens ensenya l’Església, quan algun mort, Malgrat que aquest pot deixar la seva vida terrenal en l’estat d’amistat amb Déu, podria donar-se la situació de que no es trobés completament santificat.

Els catòlics creiem convençuts que la missa té efectes de reparació.

En nombroses ocasions aquesta és la raó que anima al donant a oferir la missa, ajudar a aquella ànima a sortir del purgatori, alliberar-la de les seves penes i així poder gaudir com més aviat millor de la Glòria eterna.

Com va deixar per escrit el sant cura d’Ars, Mn. Joan Maria Vianney: La santa missa té un valor infinit, alegra a tota la cort celestial, alleugera a totes les ànimes més oblidades del purgatori, porta sobre tots nosaltres tota classe de benediccions i, per sobre de tot, dona glòria a Déu.

Encarregar una missa és, sens dubte, el regal més bonic que podem fer! Quan el sacerdot celebra la Eucaristia allí estem tots els assistents en nom de tot el poble de Déu, i suposa un veritable consol per a qui ha encarregat aquella missa, saber que són molts els qui s’uneixen a aquella pregària.

Per acabar, recordem que en el cas de voler encarregar una missa o un conjunt de misses per una intenció, podeu:

Trucar a Secretaria de dilluns a divendres al telèfon 933014347.

Enviar correu electrònic: secretariamontalegre@gmail.com .

Demanar en la Sagristia directament.

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.