El papa Francesc va rebre el passat dissabte 28 de gener del 2023 durant una audiència, celebrada a la Sala Clementina del Vaticà, sacerdots de la Pastoral Juvenil de l’Arxidiòcesi de Barcelona, promoguda pel Cardenal de l’Arxidiòcesi Juan José Omella Omella.

La delegació, d’uns 70 sacerdots, entre ells Mn. Xavier Argelich, segons va informar la Santa Seu, va rebre la salutació del pontífex, que també va lliurar un missatge a tots els participants que no va ser pronunciat.

“Som, sí, cridats individualment, però sempre per ser part d’un grup més gran, caminar junts escoltant abans de parlar, saber col·locar-nos segons convingui, també al mig i al darrere, no només davant”, va escriure Francesc en el seu discurs.

I va afegir: “Jesús ens truca des de la nostra pobresa, des de la nostra fragilitat, hem de respondre aquesta crida amb un propòsit perenne de conversió. Rebutjar el carrerisme, la doble vida, la recerca de satisfaccions mundanes, abraçant la creu, les mediacions de l’Església “.

“Cercar la fraternitat en tots els ambients socials, aprendre i ensenyar a acollir tothom, a treballar amb tothom, a buscar solucions de consens que tinguin un ampli respir”, ha recomanat, alhora que ha demanat “viure amb un esperit lliure, en sana indiferència”.

Notícia publicada al diari La Vanguardia, 28 de gener de 2023

(A la fotografia, el rector hi és dempeus, a la tercera fila a la dreta)

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.