Aquest any, el mes de juny, dedicat al Sagrat Cor de Jesús, comença amb la Solemnitat del Corpus Christi, cosa que ens permet endinsar-nos en l’amor de Déu per nosaltres contemplant precisament el Sagrament de tant d’amor. Els evangelis ens presenten el moment de la institució de l’Eucaristia com la manifestació extrema de l’amor de Déu: “en haver-los estimat, els va estimar fins a l’extrem” (Jn 13,1).

La Santíssima Eucaristia, en paraules de Benet XVI “És el do que Jesucrist fa de si mateix, revelant-nos l’amor infinit de Déu per cada home. En aquest sagrament admirable es manifesta l’amor «més gran», aquell que impulsa a donar la vida pels propis amics”. Procurem sempre, però de manera especial aquest mes, participar del Sant Sagrament amb fervents desitjos de descobrir aquest immens amor de Déu per cadascun de nosaltres. Desitgem de debò la Santa Missa, rebem el seu Cos i la seva Sang amb autèntica pietat i devoció, descobrint a Crist que ens estima lliurant-se per nosaltres, mostrant-nos tot el seu amor misericordiós, amable i profund.

D’aquesta manera, ens serà fàcil introduir-nos a la devoció al Sagrat Cor de Jesús. Un cor de carn com el nostre però Sacratíssim, sense corrupció i sense cap mena d’aferrament desordenat, ben al contrari, pur i net, immens, en el què hi cabem tots. Descobrirem com és l’amor de Déu per nosaltres, ens estima infinitament cadascú amb tota la seva divinitat i humanitat. I aquest descobriment ens impulsarà a voler correspondre a tant d’amor, anhelant rebre’l a l’Eucaristia i portant-lo als altres, amb la nostra caritat manifestada en petites obres d’amor i entrega que el que se sap estimat i sap estimar és capaç de descobrir cada dia de la seva vida, com la Verge Maria.

Mn. Xavier Argelich

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.