Camí del final del mes d’agost, recordarem una sèrie d’activitats pastorals de l’Església de Santa Maria de Montalegre que ja s’han desenvolupat altres anys, però sempre amb aspectes de continuïtat: La formació catequètica.

En primer lloc, la catequesi del sagrament de la Primera comunió. Segueix la catequesi per rebre el sagrament de la Confirmació, així com la formació per a adults per rebre els sagraments d’iniciació cristiana des del baptisme fins a la confirmació.

La formació de Primera comunió per als nens i nenes és dissabte al matí de 11 a 12 h. En cas d’adults, el millor és pactar amb el formador el millor horari per ambdós.

En tots els casos, la formació la dirigeixen els sacerdots de Montalegre, juntament amb catequistes laics amb suficient preparació.

Pel que fa a la formació dels matrimonis, a Montalegre es desenvolupa el projecte anomenat FAMÍLIES SENSE BARRERES. Un cop al mes es reuneixen alguns membres d’aquesta organització, que ja és internacional, amb els matrimonis i les parelles que s’hi han inscrit. Es tracta de desenvolupar una sèrie de temes que venen pautats o que els assistents proposen. És molt interessant doncs es tracta d’una trobada de famílies amb l’ànim de millorar el matrimoni i l’educació dels fills, intercanviant propostes i explicant-ne les vivències, en un ambient d’amistat i ajuda mútua.

Pel que fa a la formació prematrimonial, es realitzen 4 cursos a l’any (tardor, hivern, primavera i estiu). La durada és de cinc dies d’una mateixa setmana, de 19.30 a 21h. Oportunament s’anunciaran les dates.

Per a totes aquestes activitats cal inscriure’s, contactant amb alguns dels preveres que atenen a Montalegre o bé a la secretària o oficines de l’església. Totes les activitats comencen el mes d’octubre de 2023.

En cas de dubte, podeu escriure un correu a: montalegre@montalegre.org

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.