La tarda del dissabte 22 d’octubre del 2022, a la festivitat de sant Joan Pau II, l’emissora de ràdio catòlica RADIO MARÍA va retransmetre un rosari simultani des de 90 esglésies de sengles ciutats d’Espanya. L’Església de Santa Maria de Montalegre de Barcelona en va ser una, a la qual es van acostar molts fidels convocats per RADIO MARÍA i també per fidels de Montalegre.

Puntualment a les 17h es van fer les connexions per mitjà d’un ordinador amb altaveus que els voluntaris havien instal·lat. També amb llums a piles, van realitzar un rosari lluminós. El baner informatiu de RÀDIO MARIA, ubicat al presbiteri i a l’atri, la tauleta amb fullets informatius i la ràdio en marxa ens indicava que a Montalegre es feia una activitat nova fins avui.

Resem els Misteris del dia, és a dir, els Gojosos, amb totes les seves oracions i lletanies. Tractant-se d’una retransmissió radiofònica, els intervals entre misteris es cobrien amb cançons que lloaven la Verge Santíssima.

A continuació, participem a la santa missa de 18h, vespertina del Diumenge XXX del Temps Ordinari.

Actualment RADIO MARÍA té emissores a 74 països, transmet en 65 idiomes, té una mitjana de 30 milions d’oients diaris de mitjana i compta amb 560 estudis mòbils.

 

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.