Un bon regal a la Verge

Portem més d’un any amb les obres de rehabilitació de la nostra estimada Església de Santa Maria de Montalegre i tots esperem que s’acabin aviat. Som al tram final i confiem que durant aquest mes estiguin acabades.

Des d’aquí vull transmetre el nostre més sincer agraïment a tots els que heu fet possible aquesta gran obra, amb la vostra pregària, la vostra ajuda econòmica, amb la vostra paciència davant les incomoditats, soroll, pols i un sense fi de circumstàncies diverses ocasionades pel desenvolupament dels treballs de rehabilitació. Gràcies a tots de tot cor. I un agraïment molt especial a les persones que silenciosament i amb molta feina, setmana a setmana, han fet possible que el temple estigui net i disposat per a la celebració de les Misses dominicals. Estic segur que el Senyor i la seva Mare estan molt contents amb allò que hem fet. A més, hem comptat amb la intercessió en tot moment del servent de Déu Josep Maria Hernández Garnica i de tants altres sants.

Podríem relatar moltes anècdotes succeïdes durant aquest temps d’obres. Gairebé totes quedaran a la intimitat dels protagonistes i al record dels que les han viscut. No obstant, m’agradaria ressaltar-ne una que resumeix totes, així com tot l’esforç dels treballadors, donants, feligresos i sacerdots: La d’una bona senyora que des del principi volia fer un donatiu per a les obres i no veia la manera de fer-ho , però tenia molt clar que volia fer-ho, ja que ella i la seva família volien fer-li un regal a la Verge Maria, i al final van aconseguir fer-ho i experimentar una gran alegria i goig.

Penso que entre tots hem fet un gran i bon regal a la nostra Mare la Verge Maria, que ens seguirà guiant i protegint en el nostre camí cap al seu Fill.

Mn. Xavier Argelich

 

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.