Aquest mes del Sagrat Cor de Jesús el Papa Francesc ens convida a pregar per les famílies cristianes de tot el món, per cadascuna i per totes, perquè, amb gestos concrets, visquin la gratuïtat de l’amor i la santedat en la vida quotidiana . Diumenge que vinent, dia 26 de juny, conclou l’any de la família “Amoris Laetitia” i res millor que fer-ho resant perquè realment tota família cristiana sigui un reflex de l’amor de Déu. Amb gestos petits i concrets manifestem que ens estimem i que agraïm l’amor que rebem.

El Papa, també, ens anima a pregar perquè visquem la santedat a la vida quotidiana. L’any de la família conclou precisament a la festa de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer, declarat per sant Joan Pau II com el sant de la vida ordinària. Aprofitem l’ocasió per acudir a la intercessió d’aquest sant perquè ens obtingui de Déu la gràcia de santificar-nos al nostre dia a dia, amb totes les activitats que duem a terme.

“Que busquis Crist, que trobis Crist, que tractis Crist, que estimis Crist” solia animar freqüentment sant Josepmaria a tots els qui hi acudien. És una bona manera de viure la santedat a la vida corrent i especialment a la vida familiar. L’amor a la família és un camí personal de santedat per a cadascú de nosaltres, que es recorre amb petits gestos de lliurament i generositat, evitant perdre’s en petits egoismes personals que ens allunyen dels altres.

Als petits detalls de la vida familiar es construeix la santedat personal i de tots els membres que la componen. Posem el cor en allò que fem, però que sigui un cor a la mida del Cor de Crist i de la Verge Maria.

Mn. Xavier Argelich

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.