La difusió de les activitats de Montalegre es realitza des de fa molts anys a través de la FULL INFORMATIU MENSUAL, i per descomptat a través d’aquesta web, on tot té el seu espai digital. Mes a mes, la rectoria de Montalegre elabora la Fulla, en català i en castellà. Puntualment i en poc espai s’informa del calendari litúrgic i es publica l’editorial de rector, en el advers. Al revers, es detallen els horaris de l’església, de les misses, de l’adoració  al Santíssim, els recessos per a homes i per a dones, i el Grup d’Oració. Igualment, de les absències d’aquest mes dels sacerdots que atenen la pastoral de l’església. Finalment, de les activitats actuals i futures de Montalegre.

En aquest mes de setembre de 2021 s’ha volgut destacar que es manté oberta la inscripció de la formació per a PRIMERA COMUNIÓ, POST COMUNIÓ, CONFIRMACIÓ PER A JOVES I ADULTS, així com d’INICIACIÓ CRISTIANA.

També s’ha anunciat que el pròxim 9 d’octubre pelegrinem a el Santuari de Torreciudad, a Osca. Serà un pelegrinatge de tot el dia. Anirem en autocar, resarem el rosari, assistirem a missa al temple de el Santuari i gaudirem de la nova activitat anomenada VIDEO MAP sobre el retaule d’alabastre blanc de el temple.

Finalment, s’ha anunciat que a Montalegre, durant el mes d’octubre, Mes del Rosari, pregarem de dilluns a divendres el Rosari a les 17.15. A l’acabar podrem enllaçar l’oració amb la santa missa.

El full mensual s’edita en paper i se sol trobar al moblet de publicacions a l’entrar a la nau central, a l’esquerra, fins a la fi d’existències. A la web es pot trobar a la pàgina d’INICI en una de les pestanyes de l’esquerra, a la part superior de la pàgina.

Per a qualsevol consulta o inscripció: montalegre@montalegre.org

 

Comunicació Montalegre

 

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.