En Montalegre seguim en obres. Ara estan prenent un aspecte espectacular. No solament per l’existència de les bastides a tot l’entorn de l’edifici, tant per la part que dóna al carrer Valldonzella, així com la que dóna a la plaça, sinó perquè a més en la nau central s’han erigit diverses torres de bastides per poder realitzar la restauració de l’enteixinat de fusta del sostre de la nau.

Tot s’està duent a terme segons el previst, i les incidències es va resolent. No obstant això, el que més preocupa a la rectoria de Montalegre és poder celebrar el culte com Déu mana i sense perill per als assistents. Així mateix, que el sagrament de la reconciliació es pugui impartir amb normalitat en els confessionaris. És evident que el soroll impera. Però amb esforç i resant tots aconseguirem que les obres arribin a bon terme.

I ara que no hi ha restriccions per prevenir contagis massius del covid19, probablement l’aforament es veurà reduït per un altre motiu: La manca d’espai ja que les bastides no permeten una circulació fluïda.

En aquest sentit, seguim agraint la paciència de tots els assistents, fidels i visitants al temple de Santa Maria de Montalegre pels inconvenients que aquestes obres estan ocasionant. Ens queden uns quants llargs mesos per davant perquè tot torni a brillar tal com es mereix el conjunt de Montalegre, catalogat com a patrimoni històric de la ciutat de Barcelona.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.