Som de ple en l’Any de la Família, convocat pel sant Pare Francesc, any que es va iniciar el 19 de març de 2021 i culminarà amb la Jornada Mundial de les Famílies a Roma el 26 de juny de 2022. Per aquest motiu, a Montalegre, resem la NOVENA DE LA FAMÍLIA a sant Josepmaria Escrivà.

Iniciem la pregaria de la Novena de la Família el passat divendres 18 de juny, a les 18.30 després de la missa de 6 de la tarda i abans de la missa de 7. Seguirem la novena cada dia fins el dissabte 26 de juny. De dilluns a divendres també a les 18.30 i el dissabte abans de la missa solemne del sant la pregarem a les 11.45, tal com hem fet avui diumenge.

El text de la Novena de la Família, a l’igual que les altres tres novenes a sant Josepmaria podem trobar-la al lloc web oficial de Novena de la Familia a San Josemaría

Per a la realització d’aquesta novena, es van utilitzar textos de diverses obres de sant Josepmaria: Solc, Forja, Amics de Déu, És Crist que passa, Converses i Butlletí Romana. Per a aquests dies hem seleccionat de forma literal de la Novena de la Família unes reflexions per a cada dia, així com unes intencions. Es finalitza amb pregant l’Oració de l’estampa de sant Josepmaria.

Hi sou tots convocats per pregar per les Famílies!

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.