La força d’aquesta breu pregària dirigida al nostre Senyor Jesucrist ha portat, al llarg dels segles, al fet que molta gent trobi pau i assossec en moments de tribulació, gran o petita, és una oració senzilla que manifesta la fe i l’esperança que els creients dipositem en el Fill de Déu fet home. Va dirigida directament al Sagrat Cor de Jesús. I surt directament dels nostres pobres cors, torbats per les dificultats personals o per les que ens provoquen els altres o per altres motius, com la situació actual que vivim. Per això, és un bon moment per repetir-la moltes vegades al llarg del dia i, si fos el cas, de la nit.

Aquesta oració, associada també a la devoció a la Divina Misericòrdia, ens ajudarà a trobar aquesta pau, aquest assossec i aquesta alegria, autèntic goig, que tant necessitem en aquests moments tan peculiars i desconcertants, especialment per les seves conseqüències socials, econòmiques i, també , personals. Volem fomentar la confiança en Déu i per això necessitem dir-li de moltes maneres diferents, amb aquestes paraules o amb unes altres, sense paraules fins i tot, n’hi ha prou un pensament, una mirada a el cel, a una imatge del Sagrat Cor de Jesús, a un crucifix o un mirada a Maria, la seva mare i mare nostra, al seu Immaculat Cor. Quantes vegades ho hem fet i hem recuperat la pau i la serenitat perdudes.

Entre tots, amb fe, esperança i caritat, confiant en Déu, que és pare totpoderós i que ens estima immensament, anirem superant les dificultats, afrontant els nous reptes i procurant no deixar ningú enrere. Jesús, confiem plenament en Tu i a Tu acudim plens de confiança i seguretat!

Mn. Xavier Argelich

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.