img-20161217-wa0005Al vespre del dia 17 de desembre de 2016, la Coral Canigó conformada amb veus de totes les edats, va oferir en Montalegre, com cada any, un concert nadalenc que ens va emocionar amb les nadales de sempre, plenes del contingut del què celebra el Nadal sabent que és un dels dos esdeveniments més importants de la fe cristiana, posant en el primer lloc  la Pasqua. El Nadal és celebrar el Naixement de Déu fet home.

Hem d’aplaudir doblement a la Coral Canigó perquè al migdia van participar en la missa funeral pel prelat de l’Opus Dei, Monsenyor Javier Echevarria.

Els cantaires ens van felicitar el Nadal. Així que aprofitem l’avinentesa de la ressenya de l’acte per felicitar les bones i santes festes de Nadal a tots els seguidors d’aquesta pàgina web.

Equip de Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada