Joan Pau II, Joan XXII i Álvaro del Portillo més a prop dels altars
Article de la Revista Temes d’Avui.

Al mati del dia 5 de juliol de 2013, la sala de premsa del Vaticà ha facilitat el sigüent comunicat que pel  seu interès el reproduïm íntegrament:

Ciutat del Vaticà, 5 juliol 2013 (VIS).-El Sant Pare ha rebut aquest matí en audiència el cardenal Angelo Amato, SDB, prefecte de la Congregació per a les Causes dels Sants. En el transcurs de la mateixa, el Papa ha autoritzat a la Congregació a promulgar els decrets relatius a:

MIRACLES

-Un miracle atribuït a la intercessió del Beat Joan Pau II, polonès, (al segle Karol Józef Wojtyla) Summe Pontífex (1920-2005)
-Un miracle atribuït a la intercessió del Venerable Servent de Déu Alvaro del Portillo i Diez de Sollano, espanyol, bisbe i prelat de la Prelatura Personal de la Santa Creu i de l’Opus Dei, (1914-1994).
-Un miracle atribuït a la intercessió de la Venerable Serventa de Déu Esperança de Jesús (al segle Maria Josefa Alhama Valera), espanyola, Fundadora de les Congregacions de les Serves de l’Amor Misericordiós i dels Fills de l’Amor Misericordiós (189 -1983)

MARTIRI

-Servent de Déu José Guardiet i Pujol, espanyol, sacerdot diocesà; nascut el 1879 assassinat per odi a la fe a Espanya il 3 agost 1936;
-Servents de Déu Maurici Íñiguez d’Heredia, espanyol i 23 companys de l’Orde Hospitalari vaig donar Sant Joan de Déu; assassinats per odi a la fe a Espanya entre 1936 i 1937.
-Servents de Déu Fortunato Velasco Tobar, espanyol i 13 companys, de la Congregació de la Missió; assassinats per odi a la fe a Espanya entre 1934 i 1936;
-Serventes de Déu Maria Assumpció (al segle: Juliana González Trujillano) i 2 companyes, espanyoles; religioses professes de la Congregació de les Germanes Franciscanes Missioneres de la Mare del Diví Pastor; assassinades per odi a la fe a Espanya nel 1936.

Virtuts heroiques

-Servent de Déu Nicola D’Onofrio, italià, clergue professo de l’Orde dels Clergues Regulars Ministres dels Malalts (Camilianos), (1943 -1964).
-Servent de Déu Bernard Philippe, francès, (al segle Jean Fromental Cayroche), Germà professo l’Institut de les Escoles Cristianes, fundador de les Germanes guadalupanas de La Salle, (1895-1978).
-Serventa de Déu Maria Isabel dóna Santíssima Trinidade, portuguesa, (al segle: Maria Isabel Picão Caldeira vídua de Carneiro), Fundadora de la Congregació de les Germanes Concepcionistes (1889 -1962).
-Serventa de Déu Maria del Carme Rendiles Martínez, veneçolana, Fundadora de les Serves de Jesús de Veneçuela; (1903 -1977).
-Servent de Déu Giuseppe Lazzati, italià, laic consagrat, (1909-1986).

El Summe Pontífex ha aprovat igualment els vots favorables de la sessió ordinària dels pares cardenals i bisbes sobre la canonització del beat Joan XXIII (Angelo Giuseppe Roncalli) i ha decidit convocar un consistori que s’ocuparà també de la canonització del beat Joan Pau II (Karol Józef Wojtyla).

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.