En el tercer diumenge d’Advent, dia 16 de desembre, celebràvem el diumenge de l’Alegria, seguint el calendari litúrgic, cosa que trencava amb el rigor de l’Advent i permetia als mossens celebrants revestir-se de color rosa. A la vegada, a l’església es va celebrar la festa grossa de la Inmaculada Virgen de la Puerta, del Perú. La Hermandad que acull Montalegre per a les celebracions litúrgiques des de fa anys, havia preparat tot un seguit d’activitats pel cap de setmana que culminarien amb la santa missa solemne i posterior processó de la imatge pels carrers propers a l’església. La celebració es va seguir per un gran nombre de fidels del Perú i pels fidels habituals de la missa de dotze. Tota la nau central estava plena de gom a gom. Vam poder veure com famílies senceres, amb detalls de carinyo i fe, s’hi apropaven a la imatge, que en aquesta ocasió no hi era a la vitrina on roman normalment sinó  al damunt d’una tarima situada al presbiteri. A l’exterior del temple, havien guarnit l’entrada amb globos amb els colors de la Mare de Déu de la Immaculada,  i cap al final de la celebració i l’inici de la processó, els coets no van parar de xiular. L’advocació de la Immaculada Virgen de la Puerta la podem contemplar sempre en la vitrina situada al costat de l’entrada de la capella de la Mare de Déu de la Medalla Miraculosa.

Serveis Informatius Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.