A les nou de la nit del dia 15 de desembre de 2012, es va celebrar el XIV Concert de Nadal de la Coral Canigó. Com la seva fama la precedeix, perquè cada concert millora l’anterior, enguany tampoc ens ha defraudat. És més, la nau central de l’església estava més plena que mai. Amb la seva marca de presentació, vestits de negre, amb el contrast del color fúcsia dels fulards i les corbates, van sortir de la sagristia i es van situar en el presbiteri. Durant una hora i mitja, sense parar, ens van oferir un programa de quinze cançons*, de les quals volem destacar les quatre primeres que ells l’anomenaven “Advent”. El programa el van ampliar amb les nadales clàssiques com Adeste fideles, i amb el bis d’una cançó que no recordàvem haver-la sentit en altres concerts, “Campanitas plateadas”.

També van convidar al públic a cantar la coneguda Santa Nit, de la que en el programa* constava la lletra. El conjunt de veus estava format per vint femenines i onze masculines, formant un grup molt consolidat. A més van demostrat la seva categoria de cantaires no solament interpretant en català i castellà sinó també en llatí i francès.

Per a més detalls, acompanyem el programa* del concert.

* Programa

Serveis Informatius Montalegre

 

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.