Pròximament s’iniciaran les activitats pastorals de l’església. Un cop més, es posaran en marxa, especialment, les catequesis per a rebre la primera comunió, els cursos prematrimonials per a parelles amb data de casament i les peregrinacions, impulsant per a l’any 2013 una nova peregrinació a Terra Santa. Tenint en compte que el Sant Pare Benet XVI proclamarà l’Any de la Fe, promourem activitats en aquest sentit, tot recordant que des del mes de juliol els dilluns després de la missa de les 7 hores de la tarda s’han fet xerrades comentades sobre el Compendi del Catecisme de l’Església Catòlica, activitat que continuarà com fins ara.

Tot plegat no alterarà l’atenció pastoral habitual, l’horari de les misses, les confessions sacramentals i els recessos per a homes i dones. Anirem informant en aquesta web i en el tauler d’anuncis del vestíbul de l’església.

Serveis Informatius Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada