El dia 6 d’octubre es va fer públic el recorregut  que el Sant Pare farà al llarg de la ciutat de Barcelona, en el conegut papamòbil, el dia 7 de novembre d’enguany, pel matí. Era tota una incògnita perquè es barrejaven diverses possibilitats. Finalment s’ha anunciat que SS Benet XVI sortirà de la Catedral a les 9 hores, tot seguit enfilarà la Via Laietana, seguirà per Pau Claris fins al carrer de La Diputació, després tot recte fins el carrer Marina on girarà a l’esquerra, passant per davant de la façana del Naixement de la Basílica de la Sagrada Família, rodejant-la tot al voltant pel carrer Provença, després baixarà pel carrer Sardenya passant per davant de la façana de la Passió i tot girant per l’esquerra del carrer Mallorca, s’aturarà per entrar pel nou accés del temple. D’aquesta manera a les 9.30 s’inicien els actes en l’interior de la Basílica amb la recepció amb SM els Reis D. Joan Carles i Da. Sofia, seguint després amb els actes litúrgics del programa oficial previst.

En dies successius sabrem si hi hauran altres recorreguts, pel vespre del dissabte dia 6 que és el dia de la seva arribada a BCN,  o el diumenge de retorn al Palau Episcopal, o la tarda a la seva visita a la Institució Benefico Social del Nen Déu.

 

 

Serveis Informatius Montalegre

 

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada