El Sant Pare ens anima a preparar-nos per a l’any jubilar 2025 mitjançant la pregària. Durant aquests darrers mesos hem reflexionat sobre la Santa Missa, font i cim de la vida cristiana i, per tant, la manera més excelsa es dirigir-se a Déu i tenir vida de pregària.

Durant els propers mesos ens centrarem en la pregària com a manifestació de la nostra relació personal amb Déu. No tractarem tant de la pregària comunitària com de la pregària personal, aquella que cadascú, a la seva manera i amb les seves paraules, dirigeix ​​a Déu des de la seva condició de filla o fill de Déu.

En paraules del Papa Francesc, en parlar d’aquest any dedicat a la pregària ens anima a ser ànimes de “Pregària que permet a cada home i dona d’aquest món adreçar-se a l’únic Déu, per expressar-li allò que tenen en el secret del cor. Pregària com a via mestra cap a la santedat, que ens porta a viure la contemplació a l’acció. En definitiva, un any intens de pregària, en què els cors es puguin obrir per rebre l’abundància de la gràcia, fent del Pare Nostre, l’oració que Jesús ens va ensenyar, el programa de vida de cadascun dels seus deixebles. ”

El Jubileu ha estat sempre un esdeveniment de gran importància espiritual, eclesial i social a la vida de l’Església. El poble cristià ha viscut sempre la celebració d’un any jubilar com a do especial de gràcia, caracteritzat pel perdó dels pecats i, en particular, per la indulgència, l’expressió plena de la misericòrdia de Déu. Preparem-nos amb pregària, busquem recórrer aquest camí cap al jubileu dedicant cada dia una estona a aquesta conversa filial amb Déu que ens permet tenir una relació sincera i vital amb qui ens estima immensament.

Mn. Xavier Argelich

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.