A l’Església de Santa Maria de Montalegre, la Coral Canigó, formada per familiars de les alumnes del Col·legi Canigó de Barcelona, va oferir un concert nadalenc. Feia uns quants anys que aquesta coral no venia a Montalegre per Nadal i va ser un retrobament molt agradable. A més, els concerts de Nadal són entranyables, ens apropen i ens introdueixen al portal de Betlem, com així va ser en aquest cas.

El programa de mà de la tarda del 16 de desembre del 2023 va presentar un conjunt de nadales que gairebé tots els assistents coneixíem i per moments també hauríem cantat. Va dirigir la coral el Sr. Horacio de Paz i a l’òrgan elèctric el Sr. José Ríos Roa. A l’última nadala va ser convidat a tocar l’òrgan el seu antecessor Sr. José Antonio Muro.

Programa:

Aclarida Nit de Nadal, ¡Ding Dong! Joia a dalt dels Cels, Cançó de bressol, Els ángels de la Glòria, Cantique de Nöel, Hac nocte Gloria in excelsis Deo, Adeste fideles, Santa Nit, Bones festes de Nadal, Nadala popular anglesa.

I fora de programa una Rondalla popular

El senyor rector va presentar l’acte, va donar la benvinguda als membres de la coral i els va agrair expressament la seva presència així com la dels assistents. Abans, a la sagristia de l’església, els participants, nou veus masculines més nou veus femenines, seguint les indicacions del director, van fer exercicis de respiració i de veu.

El públic va quedar molt content oferint un sentit aplaudiment. A la sortida, a l’atri, tal com ho havia anunciat Mn. Xavier Argelich, dos joves van recollir donatius i almoines a favor de l’entitat Acció Social Montalegre.

Bon Nadal!

Isabel Hernández Esteban

 

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.