El proper 2 d’agost del 2023 s’inicien els actes oficials de la JORNADA MUNDIAL DE LA JOVENTUT amb l’arribada de SS el Papa Francesc a Lisboa (Portugal) procedent de Roma. Es tracta d´un viatge apostòlic ple d´activitats. Anirà especialment a Fàtima, culminant el viatge el diumenge 6 d’agost a les rodalies de Lisboa amb la Santa Missa per a la Jornada Mundial de la Joventut al Campo da Gaça (Parc Tejo).

Els joves que s’han sentit convocats per aquesta crida del Successor de Pere ja fa molts mesos que s’estan preparant per a aquesta trobada. Llegim a la web oficial de l’Arquebisbat de Barcelona en data 26 de juny de 2023:

L’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Juan José Omella, ha presidit la missa d’enviament per als prop de 100 joves de les parròquies de Sant Mateu i Sant Rafael de Guineueta de Barcelona que caminaran durant 40 dies fins a arribar a Lisboa. A la capital portuguesa es durà a terme la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ), una trobada mundial de joves en què participarà el papa Francesc. Aquest pelegrinatge tindrà una motivació solidària: restaurar l´antiga capella de l´Institut Mental i la construcció d´un nou centre parroquial.

Amb anterioritat, representants d’aquests joves van participar a diverses misses dominicals a Montalegre per informar els fidels d’aquest esdeveniment.

Més recentment, l’Església de Santa Maria Montalegre ha rebut la visita de nombrosos grups de joves de diferents parts del món que havien assenyalat a la seva ruta de viatge a Barcelona, i, en especial, visitar Montalegre. Aquest mes de juliol hem de destacar grups de Brasil, Mèxic, Austràlia i Argentina.

Concretament la que subscriu va tenir l’oportunitat de saludar un grup de 40 noies i la seva directora que provenien del Col·legi El Torreón de Córdoba, Argentina, molt interessades a conèixer el lloc on reposen les restes mortals del Servent de Déu José María Hernández Garnica. Allà van resar, a la Capella del Santíssim.

D’altra banda, avui diumenge 30 de juliol sortien amb autocar de Barcelona 1500 joves més de l’Arxidiòcesi de Barcelona, de diferents parròquies.

A tots, els desitgem un feliç viatge d’anada i de tornada, i que en aquest camí Cerquin Crist, trobin Crist, estimin Crist.

 

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.