A punt de tancar-se l’any 2022, el 30 de desembre a última hora de la tarda, al temple de Santa Maria de Montalegre la Coral ORANTA de la comunitat ucraïnesa de Barcelona va oferir un concert solidari de coral, piano i violí, que a tenor de comentaris dels assistents va ser preciós. Sense cap dubte van cantar molt bé. Pertanyen a la Parròquia personal per als ucraïnesos de Sant Josafat, Sant Josep i Santa Mònica de Barcelona.

Certament de les nadales, encara que s’interpretin en un idioma que no entenem, sabem que ens parlen del naixement del Nen Jesús d’una Verge pel voler de Déu al costat del seu cast espòs Josep, dels pastors amb els seus animals, de l’estrella que navega pel cel fins a posar-se al portal i de tots aquells bells esdeveniments senzills i humils. Tot això, tot i conèixer-lo, ens obre el cor i amb aquelles veus fines, se’ns eleva l’ànima.

No només van cantar en ucraïnès sinó també en un català ben après, així que els donem les gràcies per l’esforç i l’afecte posats en aquests detalls.

Destaquem Mariana Kalytka, directora; als solistes, Iryna Chorna i Tamara Danylenko; a Tetyana Timasheva, pianista; i al violí Bogdan Okrutnyi.

Comunicació Montalegre

Fotografia cedida per Pilar Ponce

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.