A la matinada del dia de la patrona de la Ciutat de Barcelona, ​​Santa Eulàlia, verge i màrtir, el dissabte 12 de febrer de 2022, ha traspassat el Bisbe Auxiliar de l’arxidiòcesi Mn. Antoni Vadell Ferrer, a l’edat de 49 anys, víctima d’una greu malaltia i pel qual molts barcelonins hem resat els darrers mesos ja que era molt conegut i apreciat a l’arxidiòcesi.

Pel que fa a Montalegre, més d’una vegada havia imposat aquí el sagrament de la Confirmació a molts nois i noies del Raval de Barcelona, ​​així com adults conversos. Expressem els nostres condols des d’aquí a la família.

També sentim comunicar que a la matinada del diumenge dia 13 de febrer de 2022 ha mort el Dr. Felipe Quirante, metge voluntari de l’Acció Social Montalegre, i del que s’ha celebrat la missa exequial avui al matí en un dels tanatoris de Barcelona. Des d’aquí agraïm a la família tot el temps i amor dedicat a aquesta institució i a les famílies del barri.

Igualment  en aquest cap de setmana, ha mort la senyora Amparo Ruíz, netejadora de l’equip de neteja de Montalegre, la qual recentment havia viatjat al seu país d’origen a l’enterrament del seu pare, i allí va morir víctima d’una vessament cerebral. També ens unim al dolor de la família.

En aquest sentit, el rector de l’Església de Santa Maria de Montalegre, va oferir ahir diumenge la missa de les sis de la tarda per les ànimes dels referits difunts, Que Déu els guardi per a la vida eterna.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.