Al tercer Diumenge d’Advent, el 19 de desembre de 2021, després de la missa de les 12h, a Montalegre, el grup coral Capella de Música de Sant Pau del Camp de Barcelona va oferir un concert nadalenc molt especial, ja que les veus femenines es van abrigar entre sí, facilitant un ambient molt entranyable. Els primers cants es van fer des del cor del temple ja que el pianista del grup va acompanyar aquelles veus amb l’orgue Romàntic de Montalegre. Les cançons següents es van interpretar des del presbiteri de la nau central.

El concert va tenir molt mèrit ja que la ressonància de les veus i de la música es perdia totalment a causa de la fortificació de les bastides que encara estan elevades per a la rehabilitació de l’interior Montalegre, així com l’existència dels corrents d’aire que refreden les gorges dels cantants.

Per això hem de felicitar des d’aquí la coral de la Capella de Música de Sant Pau del Camp per l’esforç realitzat. En aquest sentit va concloure el rector de Montalegre, emplaçant una nova invitació per a l’any vinent, ¡ desitjant-nos a tots BON NADAL!

 

Programa de mà del Concert de Nadal

Duo Seraphim (T.L. Victòria); Suscepit Israel (J.S. Bach); Essurients (A. Vivaldi); Dorm, Infantó (R. de la Riba); Kppangen (P. Moraeus, nadales sueques); Angels Carol (J. Rutter); Ubi Caritas (O. Geilo); Cançoneta (E. Granados); Deep River (Spiritual negre); Edelweiss (R. Rodgers); La Nit de Nadal, Santa nit (nova versió).

Sopranos: Renate Franke, Izilda Navarro, Rosa Parellada.

Mezzosopranos: Dora García, Mariona Roselló.

Contralts: Anna Juvés, Chusa Murria, Dagmar Lüderitz, Teresa Udina.

Piano: Lluís Avendaño

Direcció: Cristina Koch

L´església de Sant Pau del Camp: És un dels dos temples romànics de la Ciutat que encara es conserven gràcies a les rehabilitacions que s´han anat efectuant. I té culte habitual.

 

Isabel Hernández Esteban

 

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.