Els darrers dies de l’any 2021 ens van trepitjant els talons i encara no hem explicat res sobre l’activitat formativa que aquesta tardor es va iniciar a Montalegre, la qual ha estat molt ben acollida pels joves, els destinataris escollits: APRENDRE A ESTIMAR.

Podríem remuntar-nos als seus orígens i recordar el text del Papa Francesc, anomenat AMORIS LAETITIA. En aquell text el Sant Pare ens empelava a tots els cristians, joves i grans, dones i homes, sacerdots i laics, religiosos i seglars a què obríssim el nostre cor i comencéssim a estimar de veritat. Al seu moment a Montalegre es va obrir el debat i es van oferir diferents xerrades en aquest sentit. Però això no n’hi havia prou, ja que el Sant Pare posava èmfasi en l’ACOMPANYAMENT, els nuvis, els matrimonis, els separats, els divorciats, els que volien casar-se o tornar-se a casar….

Per tant, s’iniciava un camí molt important i compromès per a l’Església i els seus membres. Els bisbes de totes les diòcesis del món havien de començar a treballar en aquesta línia. D’aquesta manera ens vam plantar al mes de febrer del 2020, a poques dates del confinament general de la població a Espanya i de camí la resta del món, mes en què la CEE (Conferència Episcopal Espanyola) va presentar l’edició del dossier anomenat JUNTS EN CAMÍ, on dissenyava les bases del treball que proposava a les diòcesis d’Espanya per tirar endavant el projecte del Papa de l’AMORIS LAETITIA.

I aquí estem amb APRENDRE A ESTIMAR, activitat dirigida per Mn. Manel Mallol que treballa a Montalegre des de fa molts anys i és molt conegut per la seva predicació pràctica i clara. L’activitat es desenvolupa en diàleg i intercanvi de parers i opinions. No és una classe magistral ni una meditació, es tracta de parlar i conèixer-se per realment aprendre a estimar.

Aquesta activitat no requereix inscripció, és per a nois i noies, i es realitza el segon divendres de cada mes, a partir de les 19.30h a Montalegre.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.