Per fi ha arribat la data tan desitjada de la instal·lació de la grua que farà possible un projecte de fa molts anys i que finalment s’ha fet realitat. Aquest passat diumenge, 16 de maig de 2021, hem contemplat uns moments importants de la culminació de la grua.

Hem explicat en aquesta web les diferents obres de rehabilitació que s’han realitzat a l’interior de el temple. No obstant això, les obres que ja urgien eren les dels exteriors de l’edifici del conjunt de Montalegre. L’estat dels terrats i les cobertes és realment lamentable, fins i tot perillós a causa dels petits despreniments que es poguessin produir.

És més, l’estat penós dels exteriors fa perillar les tres grans rosasses de la nau central, al costat d’una seixantena d’altres de menor grandària, però de gran valor històric. Cal tenir en compte que aquest temple data de l’any 1902.

Podem dir que ens alegrem moltíssim que aquesta gran obra pugui finalment executar-se, no en va han servit els donatius dels nostres fidels i benefactors, als quals des d’aquí els donem les gràcies i els tindrem a les nostres oracions.

Malgrat el nostre entusiasme, encara no arribem a cobrir el cost total de l’obra, de manera que seguim insistint en demanar un esforç més a la seva generositat, tota ajuda serà ben rebuda, moltes gràcies de nou.

En la mesura del desenvolupament de les obres, anirem informant de l’aforament permès a l’interior de l’església, no ja per temes sanitaris sinó per temes de seguretat i prevenció de riscos.

Equip informatiu de Montalegre

Fotos Romance

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.