La notícia de l’atemptat terrorista a Barcelona, el 17 d’agost passat de 2017, va córrer ràpidament per tots els mitjans. Tot i la proximitat de l’Església de Montalegre a la Rambla, en no tenir el carrer Valldonzella accés directe a la Rambla, no es va produir cap afer a destacar, només la natural preocupació dels fidels que hi eren a l’església. En aquella tarda a Montalegre a la missa vespertina es va resar per les víctimes de les quals no es coneixia encara ni les seves referències ni les xifres, però se sabia que es tractava d’un acte criminal de grans dimensions, el qual no havia acabat doncs hores més tard es va produir un altre atemptat, a Cambrils (Barcelona).

En el matí del 18 d’agost de 2017, el prelat de l’Opus Dei que havia visitat recentment la ciutat comtal, va enviar un missatge, al qual ens vam unir, a través del compte de Twitter de l’oficina de comunicació de la Prelatura:

“Proximitat, oració i afecte per cadascuna de les víctimes del tràgic atemptat terrorista. Implorem el do de la pau i de la fraternitat a la Mare de Déu de la Mercè “.

Al llarg del cap de setmana, a Montalegre, a les pregàries de totes les misses es va pregar per les víctimes mortals, ferits, familiars, així com per la conversió dels terroristes, entre altres pregàries. En aquest sentit en l’homilia de la missa solemne del diumenge, el celebrant va fer una breu referència a aquests fets execrables, i va demanar oracions.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.