A la tarda del dilluns 26 de juny de 2017, es va celebrar a l’Església de Santa Maria de Montalegre una missa concelebrada, d’acció de gràcies a Déu per la santedat de sant Josepmaria i per haver-ho escollit per a la llum fundacional de l’Opus Dei. En l’homilia així ho va destacar el rector de Montalegre. El Senyor espera de nosaltres que ens decidim a ser sants … sant Josepmaria va predicar a la llum de la riquesa de l’Evangeli sobre la santedat en la vida ordinària, enmig de les coses materials de la Terra, el qual va rebre el do de veure l’Opus Dei el dia 2 d’octubre de 1928 … No va ser fruit d’un raonament sinó d’una llum de Déu fundacional … l’home ha estat creat per treballar, i aquesta llum ens ha de portar pel camí de treballar santament … Fiat de Jesús, treballa amb fe i posa en pràctica la fe … en el sentit profund de la nostra existència hem de descobrir la centralitat de Jesucrist … Recordant a sant Josepmaria, Mn. Argelich va citar “Que busquis Crist, que trobis Crist, que estimis Crist” … La persona de Crist atrau per això hem de saber transmetre qui i com és a través de l’Evangeli que ens convoca a la missió de ser pescadors d’homes.

 

Algunes dades

El temple estava pleníssim, fins a les grades. La Coral Canigó va cantar en el cor, i va embolcallar amb les seves veus la pietat de tots els fidels. I com és habitual, no van faltar voluntaris per a la lectura de la Paraula.

Un cop acabada la santa missa, els assistents vam besar la relíquia del sant.

Vam sortir del temple plens de goig el qual havia esborrat la calor sufocant d’aquella tarda, més tòrrida que en el ferragosto.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.