En aquest mes de juny hem estrenat uns mobles i unes baranes. L’augment de publicacions, fulls informatius, estampes, i el petit espai que se li havia dedicat, fins ara, al Servent de Déu José María Hernández Garnica, feia necessari un canvi de mobles per afavorir la difusió de la documentació referida. Els mobles actuals s’han fet a mida i adequats a tal fi. A més, facilita la dispensació de les estampes, i l’aspecte en el seu conjunt és de més ordre.

La llibreta d’intencions dirigides a la intercessió Servent de Déu José María Hernández Garnica, no ha canviat de lloc, segueix a la tauleta de la capella del Santíssim. Fidels amb devoció li demanen coses, i passen coses … Cal seguir demanant-li.

Una altra novetat, són les baranes d’accés des del vestíbul a les oficines i als serveis higiènics. De moment, l’edifici de Montalegre no disposa d’ascensor, però les escales de marbre ara són més segures.

Igualment, per animar una mica més a la pietat cristiana, a la capella del Santíssim des de l’any passat s’exposen imatges que van canviant. Al mes de desembre es va exposar en una peanya de fusta una imatge de la Immaculada Concepció de Maria i després la del Nen Jesús; al mes de març, Sant Josep; al mes de maig la Verge i el Nen; i ara al juny, la imatge del Sagrat Cor de Jesús. Són petites coses que ens fan recordar cap a on podem enfocar les nostres oracions en comunió amb tota l’Església Universal.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.