El Vicari de l’Opus Dei a Espanya, Mn. Ramon Herrando Prat de la Riba, ha estat a Barcelona​​. Amb motiu de celebrar-se la festivitat del beat Álvaro del Portillo, el primer successor del fundador de l’Opus Dei, sant Josepmaria Escrivà, el dia 12 de maig de 2017 va presidir a Montalegre la missa solemne a les 12 del migdia, al costat del rector de l’Església de Santa Maria de Montalegre i el vicari de l’Opus Dei a Catalunya. Abans, Mn. Herrando, va estar resant molt a prop del sepulcre de José María Hernández Garnica.

En l’homilia, Mn. Herrando va recordar la persona del beat Álvaro, les seves virtuts i la seva pau permanent. La seva vida, va dir, sempre va estar a la llum de sant Josepmaria, però pel “Conducte reglamentari”, com li agradava dir. Les seves qualitats com a bon pastor va ser fer de Cirineu ajudant al proïsme a portar la creu de cada dia. Per  això, ens deia, que hem de preparar-nos per a la missa diària i rebre Crist cada dia. És important com  rebem a Crist en la comunió, amb quins detalls d’amor ens esperem. El millor detall és acudir al sagrament del perdó i la misericòrdia, i també convidar parents i amics, els quals sortiran molt joiosos del confessionari.
Mn. Herrando també va explicar diverses activitats apostòliques dels últims temps abans del traspàs del beat Álvaro, el qual sempre deia “Fieu-vos sempre del Senyor, amb Ell tots els somnis seran possibles”.

Equip de Comunicació Montalegre

 

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.