A la matinada del 14 de març 2017 ha mort a l’Hospital de la Princesa de Madrid als 75 anys d’edat Javier Mora-Figueroa. El seu estat de salut ja era bastant feble i no ha pogut superar una infecció respiratòria. Va ser rector del santuari de Torreciutat (Osca) durant 17 anys, des de 1998 fins a 2015. Marí de professió, va ser tinent de navili de l’Armada Espanyola, es va ordenar sacerdot el 1981 i va exercir la seva tasca pastoral a diverses ciutats espanyoles amb persones de totes les edats.

A Madrid el cotxe fúnebre va sortir de l’associació juvenil Jara (Menéndez Pidal 35) el dimecres 15 de març de 2017 per arribar a la capella del cementiri de l’Almudena a les 12:00 h. A continuació, va tenir lloc l’enterrament.

Misses funeral

Al santuari de Torreciutat se celebrarà un funeral per l’etern descans de la seva ànima el proper dissabte 18 de març a les 13:15 h. oficiat pel rector del santuari, Pedro Díez-Antoñanzas. En el temple s’ha col·locat un llibre de signatures per a tots aquells que vulguin deixar per escrit el seu condol i testimonis.

A Madrid el funeral se celebrarà el dimecres 29 març 2017 a les 20:30 h. a la Basílica de la Concepción de Nuestra Señora, carrer Goya 26.

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada