En la nit del 3 al 4 de desembre de 2016 ha mort en pau el Sr. Canals de Martorell, un home molt valuós i conegut perimg_2419 la seva empenta en obres apostòliques. Ha estat un dels millors organitzadors de peregrinacions, especialment a Torreciudad (Osca). En una sola convocatòria era capaç d’aplegar a més de 300 persones.

En Montalegre hem tingut l’ocasió de conèixer-lo i treballar amb ell per aportar el nostre grup de l’església a les seves peregrinacions.

En la foto, podem veure d’esquerra a dreta, el rector de Torreciudad, el Sr. Canals, el Cardenal Lluís Martínez Sistach, el vicari de l’Opus Dei a Catalunya i l’esposa del Sr. Canals, en la peregrinació a Torreciudad en data 21 de maig de 2016, durant el dinar de germanor amb tots els peregrins que van participar.

Donem el condol a la seva família i a ell que Déu li guardi per a la vida eterna.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.