A Roma, a les 21:10 del dia 12 de desembre de 2016,  ha mort el prelat de l’Opus Dei, Monsenyor Xavier Echevarría, aimg-20161213-wa0002 l’edat de 85 anys, sent el segon successor del fundador de l’Opus Dei, sant Josepmaria Escrivá. El prelat va ingressar fa una setmana a l’Hospital Biomèdic a Roma a causa d’una afecció pulmonar. La notícia de l’òbit s’ha difós a través de les xarxes socials i del web oficial de tots els països on l’Obra s’ha estès fins a la data. En poques hores la notícia ja era de domini públic. A la 1 de la matinada del dia 13 de desembre 2016, es va celebrar la primera missa de corpore in sepulto a la qual van acudir moltes persones, a l’oratori de l’hospital.

Montalegre té un viu record de les dues visites més recents al temple per part del Pare de l’Obra. El 18 maig 2008 va beneir la imatge de sant Josepmaria Escrivá, elaborada per l’escultor japonès de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, ​​senyor Etsuro Soto. La imatge està instal·lada a la Capella dels Confessionaris de Montalegre. Posteriorment, el 2 de juliol de 2012, va visitar la Capella del Santíssim per resar davant el sepulcre del servent de Déu, Josemaría Hernández Garnica. En aquella visita, el prelat va donar uns copets a la làpida, recordant el que feia sant Josepmaria Escrivà a la làpida de la seva germana img-20161213-wa0004Carmen, dient “Has d’actuar”.

Alhora, anunciem que el dissabte 17 de desembre de 2016, a les 12:30 h, a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona, ​​es celebrarà una missa pel sufragi de la seva ànima.

Que descansi en la Glòria de Déu!

Isabel Hernández Esteban

 

 

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.