img-20161025-wa0005El 22 octubre 2016 vam iniciar el nostre curt viatge de Barcelona a la població del Maresme Canet de Mar, a les 10h del matí. A les 11h el primer que vam fer els pelegrins i el sacerdot que ens acompanyava va ser traspassar tots junts la Porta Santa del Santuari de la Mare de Déu de la Misericòrdia. Ja dins el temple, vam saludar a la Verge de la Misericòrdia i vam visitar el Santuari, alhora que el rector de Montalegre es va posar a confessar. A l’hora del migdia, es va cantar l’àngelus, Mn. Argelich va celebrar la santa missa i en acabar vam cantar la Salve a la Verge. A continuació, el custodi del Santuari, Mn. Pere Travesa, ens va img-20161022-wa0002mostrar el petit museu donant totes les explicacions pertinents.

Posteriorment, el dinar. Va ser molt agradable i animat. A la tarda, vam tornar al Santuari, vam resar la Visita al Santíssim, el rosari i el credo. Vam accedir al camerí de la Mare de Déu de la Misericòrdia, fent cadascun les peticions, jaculatòries i agraïments per les gràcies rebudes en aquest dia tan singular i que havia estat un regal per a la nostra ànima.

img-20161022-wa0000

En el viatge d’anada, Mn. Argelich va explicar què significa guanyar el jubileu, que era el motiu del pelegrinatge. A la tornada, els pelegrins molt animats van entonar cants a la Verge i una jotica.

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada