IMG-20160320-WA0000El diumenge de Rams i de Passió es va celebrar a Montalegre amb goig i pietat. Van acudir molts fidels a l’església. Es va omplir la nau central de palmes, palmons, rams de llorer i olivera. L’encens  va elevar els cors cap el cel. El celebrant va iniciar la processó dins el temple i es va dirigir a l’exterior per la porta principal de l’església que accedeix al Pati Manning. Al peu de la porta, abans de descendir l’escalinata, Mn. Xavier Argelich va llegir les lectures de la Commemoració de l’entrada del Senyor a Jerusalem, mentre els fidels romanien a l’atri porticat. El celebrant va beneir i va aspergir aigua beneïda als presents i a tots els rams i palmes. Van seguir en processó entonant cants per tornar a l’interior de l’església.

En la santa missa, es va llegir l’evangeli de tota la Passió de Nostre Senyor Jesucrist segons sant Lluc. La lectura va ser dialogada entre el celebrant i un laic. La direcció de la litúrgia va correspondre a Mn. Juventeny.

Malgrat el gran nombre de persones, incloent nens i nenes, la celebració es va viure amb autèntic recolliment, molt propi per a endinsar-se en la Setmana Santa.

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.