El temps de vacances suposa un temps de canvi d’activitat, en el que incloem el descans, normalment. IMG_0348En aquelles jornades intentem desconnectar de les obligacions habituals i professionals, però les vacances no han de ser un obstacle per practicar les normes de pietat i d’apropament a Déu.

És per això que us informem que en l’Església de Santa Maria de Montalegre l’horari de misses és el mateix de tot l’any, el que varia una mica són els horaris de l’església.

Des del dia 29 de Juny, fins al dia 13 de setembre l’horari quedarà de la manera següent:

L’ESGLÉSIA ÉS OBERTA
De dilluns a dissabte de 9 a 13  i de 17 a 20
Diumenges, de 10 a 13 i de 17.30 a 20
MISSES
Diumenges i festius: 11, 12*, 18 i 19*Dilluns a dissabte: 10*, 12, 18 i 19*
(*en castellà)
CONFESSIONS
Sempre que estigui oberta l’església

I si marxeu de viatge, podeu consultar el web misas.org  que us informarà dels horaris de misses de qualsevol lloc del món!

¡Bones vacances!

*La fotografia, Catedral catòlica de Tallinn (Estonia)

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.