El concert solidari El Liceu pel Raval es va celebrar amb un èxit aclaparador el passat dia 2 de juny 20140602_212620de 2014, en el Gran Teatre del Liceu, a Barcelona. La Fundació Raval Solidari enguany ha fet palès, un cop més, l’esforç en superar-se en l’oferiment d’un concert amb uns cantants, uns músics i una coral, meritoris d’un teatre com el Liceu de Barcelona. Tots van rebre aplaudiments plens d’entusiasme.

El programa de mà va presagiar el què després varem constatar. Va ser molt ampli, variat, distingit, i en certa manera emotiu per la selecció de les àrees i cançons interpretades, amb un sabor molt mediterrani. En la primera part, autors com Sorozabal, Haendel, Barratier, Gastaldón, Puccini, Sostakovich, entre d’altres; i en la segona part Vivaldi, Verdi, AlbenizMoustaki, Serrat, Berstein, també entre d’altres. Tant els solistes, la Coral Canigó com els músics anaven intercalant les seves actuacions o be actuaven en conjunt. La posada en escena  amb una pantalla de fons de llums i de colors van omplir de ritme el seguiment del concert.

Les actuacions van ser a càrrec d’Ars Tunae, de la Orchestra a plettro Città di Milano i de la Coral Canigó, en l’aniversari dels 50 anys de la creació del Col·legi Canigó de Barcelona. La Coral Canigó que l’havíem sentit en moltes ocasions, especialment en els concerts de Nadal a l’Església de Santa Maria de Montalegre, embolcallada dels grups musicals referits, s’hi va créixer de forma espectacular. Pel que fa als tenors i sopranos i altres cantants que van aparèixer a l’escenari del Liceu, pertanyen a Ars Tunae.

Abans d’iniciar la segona part del concert, el presentador de l’acte va donar pas a un curt documental que va reflectir les activitats que desenvolupen les entitats Acció Social Montalegre, Braval i Terral, per a les quals la Fundació Raval Solidari procura incrementar els recursos dels seus programes socials i així millorar les condicions de vida de les persones necessitades del Raval. A continuació va dirigir unes paraules la directora del Col·legi Canigó, i per acabar el president de la fundació, el senyor Flaqué, va agrair a tots els presents la seva presència i aportacions econòmiques.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.