Braval és un projecte de solidaritat que comença l’any 1998 i es consolida en el 2002 en ocasió del centenari del naixement de Sant Josepmaria Escrivà, fundador de l’Opus Dei.  Braval és un graó més en el conjunt d’iniciatives de solidaritat que es promouen en el barri del Raval de Barcelona al voltant de l’Església de Santa Maria de Montalegre, d’ençà que en el 1967 va ser confiada a l’Opus Dei. De manera semblant neix Terral a Barcelona.

En Braval promouen el voluntariat social; busquen l’èxit escolar, incrementant en els joves la motivació per fer els estudis obligatoris i l’interès per accedir als superiors, ja siguin de batxillerat i universitaris, com de formació professional. Després, impulsen actuacions que duen a la inserció laboral. Les persones que hi col·laboren volen contribuir a resoldre una de les situacions humanes més punyents que coneix el nostre país: la immigració. Mitjançant les activitats de Braval els joves es van entenent, es comprenen i es respecten cada dia una mica més. Aquesta convivència fonamenta la tolerància i la cohesió social del futur. Pels qui ho desitgen, Braval facilita, a més, mitjans de formació cristiana. A més, col·laborant amb d’altres entitats governamentals o no governamentals, es porten a terme programes de cooperació, promoció i ajuda a països en vies de desenvolupament i comunitats amb dèficits humans.

En aquest sentit, i per conèixer més a fons el dia a dia d’aquesta entitat social, la revista “Catalunya Cristiana” va realitzar una entrevista al president de Braval, Josep Masabeu, la qual ha estat publicada en l’edició del diumenge 12 de gener de 2014.

S’adjunta el pdf.

Entrevista J Masabeu 12 1 2014

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.