Confesionarios en la JMJ de Madrid

Tots els mitjans de comunicació del món estan seguint la notícia del desenvolupament de la JMJ a Madrid. Fent una ullada als diaris alemanys, austríacs, anglesos … i també a les cadenes de televisió i els mitjans digitals, no només espanyols, ens sorprenen cada dia amb els esdeveniments: Madrid està en ull de d’huracà. El Sant Pare, Vicari de l’Església Universal arriba a Madrid, amb força a Espanya, novament després de la seva última visita al novembre passat a Santiago de Compostela i Barcelona.

És una trobada on els joves cristians i catòlics del món sencer estan vivint l’experiència de la nova evangelització davant una secularització insistent i en alguns casos laïcista. Seguir Crist és estimar els sagraments que Ell va instituir al llarg de la seva vida pública. Entre els joves està calant aquest missatge de Jesús, i en conseqüència aquell lema del Beat Joan Pau II, “No tingueu por”. Els estem veient a la plaça Cibeles seguint amb devoció la santa missa d’inauguració de les Jornades, i com diuen les fonts ben informades: havia mig milió de joves, també els veiem utilitzant els confessionaris de porespan blanc, que recorden a una vela de iot , i com a bandera el logo de la JMJ; allà sacerdots de tot el món i en tots els idiomes que puguis imaginar exerceixen el seu ministeri. Així confessant els pecats i rebent la Sagrada Comunió en gràcia de Déu, les gràcies innombrables es repartiran per tot el món no només en benefici d’ells mateixos sinó també de tots nosaltres, creients i pagans. Sabem que han recomanat encaridament combregar directament a la boca per afavorir un major respecte a l’Eucaristia.
Aquests joves ens estan donant als més grans un gran exemple per saber com ser cristians valents en el nostre temps, tot i les dificultats no només les personals sinó també aquelles que ens surten al pas pel fet mateix de seguir volent ser catòlics en el lloc on vivim. Aquesta valentia és plena d’alegria i de gratitud a Déu. I com l’alegria, i més la sobrenatural que la humana, és contagiosa, ens alegrem profundament que tants nois i noies hagin preferit que les seves vacances siguin costat del Papa, Benet XVI, sense importar totes aquestes dificultats que els mitjans han anat escrivint i dient. Res!, Que als joves convençuts del que és bo no els para ni la calor, ni les incomoditats, ni els que són contraris, aquests joves d’avui són com la mare perla, molt valuosos, i ens omplen d’orgull i esperança . Així que novament, avui, benvingut Sant Pare, Benet XVI!, l’estimem moltíssim.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.