Ens apropem a la Setmana Santa i la volem viure ben units al nostre Senyor, a l’Església i a tota la humanitat, especialment units als nostres familiars i amics.

Durant la Quaresma hem procurat preparar el nostre cor i la nostra ment per poder endinsar-nos millor en el misteri de la nostra salvació, cosa que haurà produït en nosaltres el desig intens de viure la Setmana Santa contemplant i vivint la passió, mort i resurrecció del nostre Senyor Jesucrist .

Durant aquests dies tornarem a contemplar Crist sofrint i patint per nosaltres precisament perquè ens estima amb bogeria. Tot ho pateix per tu i per mi. I ho fa amb voluntarietat actual, lliurement, desitjant que també nosaltres ens unim a Ell amb plena llibertat. Vol fer-nos germans seus, fills de Déu Pare. Desitja que tots i totes tinguem vida sobrenatural, que corresponguem a tant d’amor. Per això, mirem Crist, contemplem la seva Passió i mort i, així, no només descobrirem una manera de comportar-nos sinó que descobrirem Déu. Portarem la nostra ment i el nostre cor al Fill de Déu, Home com nosaltres i Déu veritable, que estima i que pateix en la seva carn per la Redempció del món.

La gràcia divina ens capacita i ens disposa, durant aquests dies, per trobar-nos amb Déu i ens facilita una unió més íntima i personal amb Nostre Senyor Jesucrist, que repercutirà en benefici de les persones que més estimem i de les més necessitades.

Considerar la Passió ens ajuda a ser més generosos en l’amor i en el sacrifici, en la nostra expiació pels nostres pecats, en el nostre esforç per fer les nostres feines i obligacions tan bé com sigui possible. En definitiva, com ens diu Sant Agustí, la Passió de Crist és suficient per modelar completament la nostra vida.

Mn. Xavier Argelich, dos d’abril de 2022

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.