En aquest mes de setembre de 2020 a Montalegre es realitzaran, si Déu vol, totes aquelles celebracions que van haver de posposar-se de la passada primavera. Pot seguir l’apartat de AGENDA d’aquesta web per estar ben informat. Serà un mes de molta activitat per a nens i nenes, i joves, els quals rebran la Primera Comunió o, si escau, el sagrament de la Confirmació.

També ens acomiadarem de Mn. Joan Juventeny pels seus 20 anys d’infatigable dedicació a l’atenció pastoral de Montalegre i dels malalts de barri del Raval, especialment. Igualment, exercint de mestre de cerimonies en moltes celebracions eucarístiques.  Li desitgem que el Senyor continuï fent fructificar el seu ministeri sacerdotal en els seus nous encàrrecs pastorals Moltes gràcies Mn.Joan!

I anunciem que, a partir del mes d’octubre de 2020, els primers dimarts de mes, després de la missa de 10, farem un breu Comentari del Catecisme de l’Església Catòlica i resarem junts el Sant Rosari, a la Capella de la Verge de la Medalla Miraculosa a les 10.30h. Ho inclourem en l’AGENDA de montalegre.org.

Isabel Hernández Esteban

 

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.