A causa de la pandèmia del covid19, s’ha desencadenat una situació d’emergència a nivell mundial, provocant una crisi social i econòmica, a tots els nivells, que està generant, en poc més de dos mesos, la pèrdua de milers de llocs de treball. Per això, en breu temps, moltes persones, s’han quedat sense ingressos econòmics, i amb la incertesa de si reprendran l’activitat laboral.

Les entitats socials, en aquestes últimes setmanes han constatat, com la demanda d’aliments bàsics i de treball han multiplicat les seves peticions. La ACCIÓ SOCIAL MONTALEGRE no ha cessat en l’atenció a les famílies que té censades, així com a moltes altres que han cridat per primera vegada en demanda d’auxili social.

Tal com vam informar el 13 d’abril de 2020, per tal de pal·liar aquest increment de necessitats bàsiques para famílies, un grup d’exalumnes de el Col·legi La Farga, al costat de les seves famílies i amistats, van crear la campanya yodoycomidaalraval. La promoció es va iniciar diverses setmanes abans, i els dies 17 i 18 d’abril de 2020 van executar el pla logístic establert de recollida porta per porta. Tot va anar a parar al Magatzem de l’Acció Social Montalegre.

El resultat, en nombres totals, és el següent:

– 360 recollides en 29 codis postals de Barcelona, ​​ciutat

– 32 tones d’aliments, en els quals s’inclouen els donatius

– 1 tona de joguines

– 200 kg. de productes de parafarmàcia

– 250 màscares de tela

El conjunt de 25 de voluntaris de la campanya l’han format els organitzadors, els transportistes i sis persones del Magatzem de la Acció Social Montalegre.

D’aquesta gran notícia sobre la caritat i la generositat de tantíssimes persones de Barcelona, ​​es van fer ressò diversos llocs web de diaris digitals esportius, ja que els exalumnes de La Farga són seguidors de Reial Club Esportiu Espanyol. A més, també es van publicar articles al web Oficial de l’Opus Dei i la de l’Arquebisbat de Barcelona.

Noticia publicada en la web Opus Dei.org

Noticia publicada en la Web de l’Arquebisbat de Bacelona

Des d’aquí donem les gràcies a tots els que han col·laborat en aquesta campanya amb la seva creativitat, eficàcia, generositat i oracions perquè fos un èxit. En breu, els productes es repartiran entre les famílies necessitades de Raval.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies de Google Analytics per analitzar el comportament dels usuaris de la web i veure el contingut que més us interesa. Si continues navegant per la nostra web entenem que acceptes l'us d'aquestes cookies. Més informació de les cookies que fem servir a la nostra Política de cookies.

Configuració de Cookies

A sota pots triar el tipus de cookies que permets en aquest web. Les funcionals són necessàries per al funcionament del web. Les analítiques ens ajuden a oferir-te contingut més interessant segons els vostres interessos. Les de Social Media us ajuda a compartir el contingut que considereu interessant i veure vídeos de youtube.
Prem al botó "Guardar configuració de cookies" per aplicar selecció.

FuncionalsLa nostra web pot contenir cookies funcionales que son necesarias para el correcto funcionamiento de la web.

AnalítiquesUtilitzem cookies analítiques per a oferir més contingut del seu interés.

Xarxes SocialsPer a integrar dades de les nostres xarxes socials aquestes xarxes poden instal·lar cookies de tercers.

AltresAltres cookies de webs de terceres empreses com a Google Maps.