Amics i amigues de Montalegre, en l’any del Centenari del Naixement de Sant Joan Pau II, ens anem de Peregrinació a Polònia, país on va néixer Karol Wojtyla, del 28 d’agost al 3 de setembre de 2020, un total de 7 dies.

El primer dia del viatge, volarem cap a Cracòvia fent escala a Varsòvia, així que la primera nit a Polònia la farem en Cracòvia i serà el lloc central on passarem tres dies.

A Cracòvia visitarem els llocs més emblemàtics com ho són: la Colina Wawel, el Castell Reial (Zamlek), la Catedral de Wenceslao i del Bisbe Sant Estanislau, considerat el centre espiritual de Polònia; també la Ciutat Vella de Cracòvia, la plaça del Mercat, l’Església de Santa Maria; l’espectacle del Trompetista de Cracòvia; el Santuari de la Divina Misericòrdia, entre d’altres llocs de la ciutat.

Sortint de Cracòvia, anirem a Oswiecim, ciutat on es troba el camp de concentració i extermini nazi Auschwitz. Després visitarem Les Mines de Sal de Wielizcka on es troba la Capella de Sant Antoni i l’Altar Major de la Benaventurada Kinga. A l’endemà anirem a Wadowice on visitarem l’Església de la Santíssima Verge i la Casa Museu del Sant Pare. A la tarda emprendrem viatge a Czestochowa. Allí visitarem el Santuari de Jasna Gora. Després de dinar, ens traslladarem a Varsòvia on hi farem nit.

Al sisè dia de peregrinació, visitarem Varsòvia, el centre monumental i la ruta reial. Farem una passejada pel casc històric de la ciutat, Stare Miasto, el Castell Reial de Varsòvia, la columna de Segimon, la Catedral de Sant Joan Baptista i la Plaça del Mercat Vell. A la tarda farem la ruta reial amb el nostre autocar, un dels trajectes més prestigiosos de la ciutat; també el Parc Lazienki amb el monument del compositor Frederyk Chopin i el Palau sobre l’Aigua.

El dia 3 de setembre de 2020 que serà el setè dia volarem de Varsòvia a Barcelona i s’haurà acabat la peregrinació.

Notes importants

Els trasllats per l’interior de Polònia es faran en un autocar privat pel grup i disposarem tots els dies d’una guia polonesa de parla castellana. A excepció dels dies 1 i 7 de viatge, els altres 5 dies, el mossèn que anirà amb nosaltres celebrarà la eucaristia en un lloc diferent cada dia.

Ja us podeu inscriure a  RUTH TRAVEL 934673244.

S’adjunta el programa de la peregrinació amb tota mena de detalls.

ESGLESIA DE MONTALEGRE. PELEGRINATGE POLONIA – 28 AGOST – 03 SETEMBRE 2020

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.