Un any més, entre Sant Joan Baptista i Sant Pere i Sant Pau, se celebra el traspàs de sant Josepmaria, el fundador de l’Opus Dei, camí de santificació en el treball i en la vida ordinària. Així, el dia 26 de juny de 2019, a les 19 h es va celebrar a Montalegre la missa de la solemnitat del sant.

Va presidir la celebració Mn. Joaquim Rodríguez, director espiritual de l’Obra a Catalunya. En la seva homilia ens va parlar de la pesca miraculosa al Mar de Galilea: “Quan Pere i els seus, en el desànim de recollir les xarxes buides després d’estar tota la nit pescant, cansats, van confiar en el Senyor, remant mar endins. En aquestes circumstàncies ens podem trobar nosaltres, en què el nostre apostolat no doni fruit, aparent, o en les que li demanem al Senyor que ens estalviï esforços en el camí de santedat … Però el Senyor ens diu que ens vol, a més, plens de alegria, que no ens estalviarà res, però que amb Ell al seu costat perseverarem … Ens demana també la conversió del nostre cor, i com ens diu sant Josepmaria: A viure amb Esperança i a no rendir-nos …. Que siguem persones de memòria, oració i Evangeli diaris “.

El bes a la relíquia

L’assistència de fidels a Montalegre va ser multitudinària, no solament es va ocupar la nau central, sinó també la grada, les capelles de la Mare de Déu de la Medalla Miraculosa, la del Santíssim i la de les Confessions. Igualment, moltíssimes persones van seguir la celebració dempeus, sobretot al fons del temple. Impressionant Gràcies a Déu!

La Coral Canigó va acompanyar amb els seus cants la celebració la qual es va perllongar més temps a causa de la veneració de les relíquies de sant Josepmaria, les quals s’exposen i veneren un cop l’any a Montalegre.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada