Ens anem a la Terra Santa del Senyor a Israel. Ja ens estem preparant per a la peregrinació dels dies del 21 al 28 de març de 2019.

Camino del Calvario

Efectivament queden molts mesos per davant però un viatge d’aquestes característiques ni es pot ni s’ha d’improvisar. Hem de planificar la despesa que ens suposarà viatjar tan lluny i durant 8 dies. També hem de pensar amb qui viatjarem, així com preparar-nos interiorment per viure unes experiències importantíssimes per a la nostra ànima, emocions que no tindran comparació amb altres experiències humanes.

Anem a formar un grup de 44 pelegrins amb famílies, matrimonis, grupets d’amistats i sacerdots. Som cristians catòlics, apostòlics i romans. Trepitjarem la Terra Santa on Jesús va ser encarnat, va néixer i va créixer. També on va predicar, va morir en la Creu i va ressuscitar. Visitarem llocs com Natzaret, Canà de Galilea, el Mar de Galilea, Cafarnaüm, la Muntanya Tabor, el riu Jordà, Jericó i Betlem. Romandrem a Jerusalem diversos dies, i l’últim dia, de camí a l’aeroport, farem una parada a ¡Saxum!

Respecte a la nostra peregrinació anterior a Terra Santa, hem suprimit algunes destinacions i hem afegit altres, sempre amb l’ànim de tenir temps per resar en els llocs sants i que les visites siguin del grat de totes les persones que hi participen.

La inscripció ja està oberta. Contactar amb Ruth Travel i dieu que aneu amb Montalegre: telèfon 934.673.244.

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada