Vam començar el temps litúrgic Ordinari amb una crida del Senyor i una resposta contundent: Parla Senyor que el teu servent escolta. Aquesta és l’actitud d’humilitat que Déu espera de nosaltres, cercar la crida de Déu i discernir el que Ell ens demana. Però sempre en assossec doncs la crida és de pau, no és de pànic. En canvi, ens exigeix ​​responsabilitat i correspondència.

Sabent el que ens demana el Senyor, seguirem avançant, sigui com sigui com ens vagin les coses. I, sobretot, donant moltes gràcies a Déu per tot, pel que ens agrada i pel que no, glorificant el nostre cos amb una vida de moral cristiana.

En breu hem celebrat el Sisè Diumenge del Temps Ordinari. A l’Evangeli del dia, el Senyor ens demana que ens apropem a Ell amb actitud de fe i de confiança, com la d’aquell leprós que li va dir a Jesús: Si vols pots netejar-me. El va tocar i va quedar net. I el que ens pot demanar el Senyor en aquesta Quaresma és que desitgem neteja i purificació dels nostres pecats.

Per a la neteja de la nostra ànima hem de conèixer realment la significació de pecat. El catecisme de l’Església Catòlica ens diu que el pecat és una ofensa a Déu. Quantes vegades ho hem ofès? L’Església ens ajuda en aquesta neteja. Amb actitud penitent i d’humilitat, i sobretot amb confiança en el Senyor, podem acudir a un sacerdot catòlic per confessar-nos, ell ens aclarirà les nostres dubtes, o ens dirà si això o allò altre és o no pecat.

En aquestes setmanes de Quaresma que ens preparen per a la Pasqua de Resurrecció del Senyor, el centre vital de la doctrina cristiana, també seria interessant llegir el missatge quaresmal per a l’any 2018 del Papa Francesc.

Pots fer clic a continuació  papa-francesco_20171101_messaggio-quaresima2018  

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.