Iniciem l’últim mes de 2017 amb la novena a la Immaculada, 9 dies resant alguna cosa especial dirigit a la Mare de Déu, i hem après a pregar millor, a ser més castos, més purs, més … L’Àngel del Senyor saluda la Verge i es torba, però qui no s’hagués sorprès? Tota la seva vida havia estat viscuda sense pecat. Alegra’t plena de gràcia! No temes. Doncs sí, no cal témer res doncs les coses de Déu són coses de pau i l’ajuda de la Mare de Déu no ens faltarà mai. El dia de la Immaculada els sacerdots de Montalegre van estrenar la casulla blava, a la qual ens referim en una altra notícia, la qual va ser donatiu d’uns feligresos habituals de Montalegre.

Va seguir el temps d’Advent, temps d’espera i alegria, però sense el cant del Glòria. Vetllar, vetllar, estar atents doncs després es desbordarà l’alegria del Nadal, un temps en què ens han convidat a meditar la Paraula, un temps de renovació interior.

En el tercer diumenge d’Advent, diumenge de l’Alegria, en el qual els sacerdots poden revestir-se amb la casulla de color rosa, a Montalegre es va celebrar l’aniversari dels 25 anys de la Germandat de la Verge de la Porta del Perú, molt lligada a Montalegre des dels seus inicis. La missa solemne d’aquest diumenge va comptar amb l’assistència de molts ciutadans peruans. En aquesta ocasió, va representar a la comunitat peruana la senyora Cònsol del Perú a Barcelona.

I després del matí del quart diumenge d’Advent s’ha donat pas al Nadal, perquè en aquest dia a la tarda ja  celebrem la vigília de Nadal, i a les 11 de la nit la missa del Gall i després el ressopó.

Tot l’equip de Comunicació de Montalegre us desitja especialment unes bones i santes festes, al costat del Senyor i la Mare de Déu.

Bon Nadal!

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.