El patrimoni històric i cultural que conté l’Església de Santa María de Montalegre és certament important. En ella es poden contemplar obres artístiques d’autors del segle XX, algun d’ells deixeble directe d’Antoni Gaudí o contemporani.

Constantment entren al temple visitants i turistes i es queden sorpresos per les dimensions de la nau central, el baldaquí de l’altar major, el sagrari i els àngels de la capella del Santísim, i per la bellesa de la capella de la Verge de la Medalla Miraculosa, entre les obres més destacades.

En aquest sentit, s’ha editat un tríptic informatiu que descriu les obres més preuades i una ressenya històrica de l’església. S’han editat en català, castellà i anglès, els quals, de moment, estan en el moblet de les estampes. Pròximament s’ubicarà un expositor pels tríptics al vestíbul de l’entrada de l’església pel carrer Valldonzella.

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.