En el temps litúrgic de la Quaresma, Montalegre incorpora una meditació en l’Exposició i Benedicció del Santíssim Sagrament els dijous a la tarda, de 19.30h a 20h, meditació que atenen els sacerdots de Montalegre. Són uns moments de reflexió a la vista de la lectura de l’Evangeli i de cants d’adoració eucarística davant Jesús Sagramentat. Un temps de quietud i contemplació abans de tornar a les nostres obligacions de la jornada. Es celebra a la capella del Santíssim de l’església

I com és habitual també en Quaresma, els divendres després de la missa de 6pm, amb tota solemnitat, dos mosséns de Montalegre, resen i canten el Via Crucis de Ll. Millet que se segueix a l’llarg de totes les estacions assenyalades en la nau central del temple. Dos col·laboradors habituals de Montalegre els porten un crucifix i una espelma indicant el camí de les estacions. L’oració acaba amb la Professió de Fe cantada, amb la música de Ll. Romeu.

Totes dues activitats ens criden a recollir-nos interiorment en aquest temps fort de Quaresma que ens prepararà per a la passió, mort i Resurrecció de Nostre Senyor Jesucrist. Tantmateix,  romandrà en l’accés al presbiteri un crucifix que convida a la pietat dels fidels.

Comunicació Montalegre

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada