Al llarg dels mesos de maig i juny, a l’Església de Santa Maria de Montalegre, s’han celebrat en els caps de setmana les primeres comunions de molts nens i nenes de col·legis de Barcelona i el seu entorn. Aquests nens i nens durant diversos anys han rebut la catequesi adequada perquè arribar preparats a aquest dia tan singular com a únic en les seves vides.

L’últim grup va rebre la primera comunió a Montalegre en la missa solemne de les 12, del diumenge 5 de juny de 2016. Van ser 10 nens i nenes de les entitats de Terral, Brafa i de Montalegre. Es va tractar d’una celebració dins de la vida de la comunitat parroquial de Montalegre, per això vam poder participar amb goig molts fidels habituals d’aquella missa.

En l’homilia, el rector es va dirigir als nens i nenes amb paraules senzilles, recordant moltes de les coses apreses mentre es preparaven per rebre la sagrada comunió: Que el gran miracle que va fer Jesús, va ser el de l’Eucaristia, que seguiu amb Jesús, que mai estareu sols, que estudieu amb Jesús, al costat d’Ell ho fareu tot molt bé… La Mare de Déu rep sempre a tots els que fan la primera comunió.

Isabel Hernández Esteban

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada