El diumenge de Pasqua va ser un dia de gran excitació pels seguidors de Crist que es van mantenir fidels a Ell després dels esdeveniments succeïts a Jerusalem els dies anteriors. Fidels però espantats i plens d’incertesa. La sorpresa del diumenge és màxima. Ells simplement no s’ho creien. La notícia de la Resurrecció, portada per les santes dones, els deixa encara més atònits. Tanmateix, dubtes, pors i incerteses desapareixen davant l’aparició de Crist ressuscitat. Sonen les seves paraules: “La pau sigui amb vosaltres”. I realment s’omplen de pau i alegria. Es impossible descriure el goig de tornar a veure el Mestre, a contemplar el rostre de la misericòrdia, doncs només es pot experimentar. És l’experiència que Crist viu i viu en mi, i ho experimento quan deixo que Ell visqui en mi, i quan em decideixo, al mateix temps, a viure en Ell i per Ell. Em buido del meu jo, del meu egoisme, del meu orgull, de les meves manies i dels meus capricis, de la meva mundanitat , i així Ell pugui omplir la meva vida, tota la meva existència.

El rostre la Misericòrdia és, ara, un rostre gloriós que il·lumina el meu terrenal caminar i m’omple de pau i joia perquè m’ha rentat amb la seva Preciosíssima Sang i m’ha donat una vida nova. Visquem-la amb intensitat.

¡Bona Pasqua de la misericòrdia!

Mn. Xavier Argelich

No hi ha comentaris.

Deixar un comentari

La seva adreça de correu no serà publicada.

Pot fer servir aquests tags HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Església de Sta. Maria de Montalegre con domicilio en C/. Valdonzella nº 13.08001, Barcelona., con la única finalidad de recibir su colaboración. Si además utiliza el formulario de contacto, sus comentarios podrán ser publicados en esta misma web. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.